Sender du kroppen på service?

Hvis det skjer noe med bilen din, ulyder fra motoren eller en ripe i lakken, hva gjør du? Er du som meg og de fleste andre jeg kjenner, ringer du et verksted og booker time umiddelbart, ikke sant? Regelmessig service på bilen tar de fleste av oss som en selvfølge.

Når du henter fram sykkelen til våren, sørger du ikke for at bremsene er justert og kjedet smurt? Når du legger vekk skiene for vinteren, fjerner du ikke gammel skismurning? Kanskje du glider dem selv eller får noen andre til å gjøre det? Når løpeskoene dine er slitt, kjøper du sikkert nye?

Det fascinerer meg at mange mennesker ikke tar service på kroppen like alvorlig som service på bil, sykkel og ski. En kropp som fungerer er essensielt for livskvaliteten vår, og allikevel lar vi det skure og gå. Mange som oppsøker behandling gjør det ikke før ryggen eller nakken er helt låst eller det gjør så vondt et sted at de banner eller gråter.

Som med alt annet er det billigere og enklere å forebygge skader enn å behandle dem når de først har oppstått. En personlig trener skrev en anmeldelse på Facebook-siden vår: “Gjennom utdannelse og yrkespraksis har jeg etablert en god forståelse for kroppens anatomi og hvilke behov en kropp har for at den skal være velfungerende. Variert bevegelsespraksis i samspill med fysikalsk behandling av høy kvalitet er viktige byggesteiner for god helse.” Det er som om vi skulle sagt det selv.

Ta kontakt med oss nå for å booke servicen av kroppen, enten til deg selv eller til de ansatte i din bedrift!