fbpx

Hans Wilhelm Bolander

Kiropraktor MNKF
+47 452 37 404
hw@torpogco.no
Hegdehaugsveien 31, Oslo
Bestill time

Kiropraktor til hjelp for blant annet nakke, skulder og rygg!

Jeg er 28 år og har Master of Chiropractics fra University of South Wales, uteksaminert i 2016. Jeg legger stor vekt på løpende faglig oppdatering. Jeg er spesialist innen diagnostisering og behandling av problematikk rundt muskel- skjelett- og nervesystemet. Jeg har jobbet hos Torp&co siden høsten 2018 og hadde min turnustjeneste på Klinikk for Alle på Majorstuen.

Smertelindring er viktig for livskvaliteten og det finnes mange grunner til at du har vondt. Jeg tar meg god tid til å stille diagnose, jeg lytter, forklarer og behandler. Prøv en time hos meg!

Jeg bruker behandlingsteknikker som massasje, leddjustering, triggerpunktbehandling og øvelser for å hjelpe deg. Kiropraktorer er autorisert helsepersonell og kan henvise til spesialisthelsetjenesten og bildediagnostikk som CT, MR og røntgen ved behov. Kiropraktorer kan også sykemelde i inntil 12 uker.

I tillegg til min kiropraktorutdannelse, har jeg spesialisert meg på rehabilitering og behandling av eldre og ønsker å bygge meg opp på dette feltet.

For min egen del er det viktig å trene jevnlig for å holde kroppen og hodet i form gjennom både kampsport og parkour.